?>

Свободни ръце – кажете край на окабеляването, изберете Оптична мишка

Много от лидерите на пазара за технологии и джаджи, аксесоари за персонални компютри се съревн0вават непрестанно около това, кой ще предложи по-иновативен дизайн. Така създадоха оптична мишка възможно най-проста, но оригинална и в буквален смисъл с ярък манипулатор.

Необичайни форми на тялото, богати оцветявания, сложни рисунки. Всичко това може да се види днес сред компютърните мишки, който се опитват да привлекат вниманието и да се харесат на своя собственик по различни начини.

От дисплей, тъч скриййн до стъклен протектор Apple iPhone 7м, на онлайн пазара ще откриете и мишката, която буквално блести с всички цветове на дъгата, създавайки уникален ефект. Тази мишка не движи курсора – буквално създава магия.

Прозрачен калъф, прозрачна гланцова пластмаса. За разлика от обичайните лъскави повърхности на многобройни джаджи, подобни модели не “привличат” пръстови отпечатъци, прах и не подлежат на износване.

Когато се свързвате с компютър, мишката започва внимателно да тече със седем меки цвята на фоновото осветление. Те могат да бъдат регулирани със специален регулатор: фиксирайки желания цвят и режим. Те могат да бъдат и изключени. Ако пък искате да постилите своята посветска и тя да е достатъчно ярка, за да бъде забележима дори в добре осветена стая. Може да добавите и LCD CCFL 14.1″ WXGA SCREEN.

За да направите компютъра, лаптоп или таблет по-красиви на външен вид и по-полезни за ползване, не забравяйте да се информирате за всички нововъведения на пазара.

Онлайн се предлага широка гама от продукти, което гарантира максимален комфорт по време на работа на компютъра клавиатура и мишка, тонколони и слушалки, почистващи продукти и шокови предпазители, слушалки, микрофони, стабилизатори, кабели и още много други. В момента стоките на дадена марка заемат водеща позиция на пазара на компютърни аксесоари и периферни устройства.

Повече информация за търговски марка на самия адрес в интернет!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *