?>

Почистете в детската стая

С помощта на съвети за  идеално почистване в детската стая ние премахнахме излишните играчки и поставихме всичко в пълен ред. Сега основната задача е да го подкрепим. Как да направите ред в детската стая щастлив завършек на всяка вечер? Няколко прости трика ще ни помогнат в това.

Правила за поддържане на реда

В пространство, където има минимални забрани и има ясни правила, децата се чувстват комфортно. Но за да се съобразят с тези правила, детето трябва да ги знае. И за да кажете на детето за тях, трябва да ги познавате сами! Помислете: какво и къде трябва да стои? Какъв трябва да е реда, какви са неговите критерии?

Направете набор от ясни и прости правила. Избягвайте голям брой “необходими”, “задължителни” и забрани. Не забравяйте, че правилата трябва да помагат на децата да живеят, а не да ги възпрепятстват!

Например, изградете ясни правила:

Всяка нощ, преди да заспи детето, прибирайте играчките.

Преди да получи нова играчка, премахнете предишната.

Ако искате да вземе нещо на някого или да седне на леглото, нека поиска разрешение.

Рисувайте на хартия, скачайте на пода, бягайте и викайте по улицата, но реда в къщата трябва да е закон. Този закон трябва да цари с пълна сила.

Електрическите уреди включват само възрастни в контакти.

Борбата и затварянето на вратата са забранени.

Въведете децата в правилата, говорете им, може да рисувате снимки и да поставяте правила или рисунки (ако детето все още не умее да чете) в стаята му по стени и врати. Отново се връщайте при тях, наблюдавайте заедно с детето докато ги възприеме за закон.

Когато се налага основно почистване на апартамента с премахване на всичко излишно от него, потърсете си фирма.

С помощ от специалистите ще имате добре разчистени терени, с изнесени всички излишни неща и място да проектирате достатъчно умело дома си.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *