?>

Уеб дизайн и графичен дизайн – две понятия в едно

Уеб дизайн и създаването на уебсайт – две много важни за бизнеса понятия в днешно време. Онлайн пространството е необятен пазар и потребителите ви са от цял свят. Съответно конкуренцията е много жестока, защото тук не се конкурирате само с фирми произвеждащи продукти, като вашите, но и с всички блогове, директории, новинарски сайтове и прочие във вашата ниша. Може би сега придобивате представа, защо е толкова важно, дизайна на сайта ви да е безупречен. www.WebDesignBulgaria.net има дългогодишен опит в оформянето на уникални уебдизайни за своите клиенти. Реално погледнато графичния дизайн и дизайна за уеб донякъде се припокриват. Те взаимно се допълват, за да функционира марката ви на пълни обороти.

Уеб дизайн и графичен дизайн – какво трябва да знаем?

Графичния дизайн според специалистите е дизайна на елементи за фирмената идентичност, корпоративното лице или както още наричат представянето на една фирма онлайн или офлайн. Той включва изработката на фирмено лого, рекламни материали за бранда онлайн или офлайн, реклами и интро-та в социалните медии, както и самият уебсайт. В частност уеб дизайна или дизайна на сайт се ориентира към изработката на уникални уебсайтове или отделни графични елементи за онлайн пространството, като целевите страници например. Тоест самият уебдизайн е част от графичния дизайн.

Уеб дизайна може да бъде много интригуващ и разнообразен. Той включва в себе си освен цялостните дизайни за сайтове – оформление на контактни форми за потребители, дизайн на заглавия, подзаглавия, текстове, линкове и рекламни карета, дори компютърна анимация, видео, GIF, FLASH или друг вид онлайн заигравки. Един адекватен, качествен и полезен дизайн за уеб има три отличителни качества – той е минимален, но същевременно казва много, заковава вниманието на потребителя от първата секунда, използва цветовете и формите по най-добрия начин, за да изтъкне функционалността на сайта. Постигнат ли се тези условия в един дизайн за уебсайт, значи ви остава да популяризирате перфектния си онлайн бизнес и успехите няма да закъснеят. WebDesignBulgaria.net предлага широка гама от услуги за уеб дизайн, които ще помогнат на онлайн бизнеса ви да се отличи сред тълпата, така че не чакайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *