?>

Стилове дрехи за пълни жени

Всяка женска фигура има определени характеристики, независимо дали става дума за видими достойнства или очевидни недостатъци. Можете да ги коригирате с помощта на подходящо избрани дрехи.

Всички модерни стилове рокли, блузи и поли за едри жени, които визуално правят фигурата по-тънка са подходящи за дамите с неправилни форми.

Много жени с наднормено тегло имат трудности при избора на рокля. Поради това те често се отказват този женствен детайл в гардероба. Но правилно избраният стил може качествено да маскира нежеланите томове.

Към тези стилове рокли за жени има интересни модели туники. Те ще помогнат бързо да съберете стилен комплект. Перфектно комбинирани с тесни панталони, гамаши и също носени като напълно независима екипировка. Изберете талия с широка каишка. Леко свободното изрязване на дрехите за пълнолетни момичета ще направи напълно възможно скриването на изпъкналия корем и паласките в страни.

Туники за пълни момичета и жени: http://rossna.com/en/front-page/women/zen-1011-detail. Това ще помогне да се скрият пълните бедра, страни и корема. Този модел задължително трябва да бъде в гардероба на жените с типа фигура “ябълка” и “правоъгълник”.

Рокли за момичета и жени: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/дамска-рокля-от-черна-дантела-с-подпла-2 са добър вариант, както за прав силует, така и за по-нестандарти и едри форми.

Демократичният характер на този стил е отлична находка за пълни силуети. Необходимо е само да се разграничи подобна концепции като стегната и подходяща рокля. Добре ще стои и модел драпирани форми.

Други стилове рокли за пълно момичета са широките блузи от леки естествени тъкани, удължена тениска с добра еластичност, също така в модата са подходящи прости, продълговати блузи с къс ръкав и кръгло деколте. Неконвенционалният стил изглежда интересен, дължащ се на декоративното покритие или необикновения дизайн и ще отговаря на стила за жени на 40-годишна възраст.

Много жени с пълни бедра се страхуват да се облекат поли, като предпочитат панталони. Въпреки това, тази част от гардероба може да изтъкне благоприятно апетитно и с кръгла форма, визуално коригирайки недостатъците на фигурата. Интересни модели за жени е и молива пола. Тя ще направи талията и бедрата по-ясни и чисти. Лесно се вписва в стриктния офис стил и в по-спокойните комплекти. За малки, дебели жени ще се побере пола на кокетна, като се вписва в бедрената линия. Това създава визуален ефект на хармония, лекота и женственост.

Що се отнася до костюм стиловете трябва да имат ограничени цветове и да бъдат монофонични. За удължаване на силуета ще помогнат вертикалните ленти. Костюмът трябва да е матов, добре абсорбираща светлина. Детайлите (бутони, катарами, маншети, яки и др.) Не трябва да бъдат твърде малки. Ако изборът е насочен към полата, тя трябва да бъде права и полузаслепнала по бедрата.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *